Nå har jeg bestemt meg for og slutte :'( nå er jeg virkelig lei av og blogge rett og slett.. nå skal jeg ta meg fri fra bloggen en god stund,KANSKJE jeg kommer tilbake men det er bare KANSKJE!

 

Hadebra !:-(<3
heisann, jeg vurderer rett og slett og slutte og blogge..

 

skal jeg slutte?
Heihei ! ♥ i dag var det en kjempe morsom skitur med Pernille beste ♥ jeg gleder meg til torsdag for da skal jeg og Kenneth(broren min ) til Ål, jeg kan ta med meg pcen men det er ikke vits siden det ikke er nett der.. så jeg lurer på EN ting er det noen som vil gjeste blogge for meg? ♥ isåfall blir jeg kjempe glad :D

 


beste jenta jeg skal besøk på torsdag ♥

søtee,haha
haha, nå er det en stund siden jeg kom hjem fra en morsom skitur med Pernille ♥ det var en del oppover men etter hvert når vi kom hjem da var det jo bare nedover :D det var morsomt :D etter vi hadde gått på ski så kjørte vi til kiwi på sjusjøen og der kjøpte vi oss kvikk lunsj og sjokko melk :D Så det har vært en morsom og koslig dag med pernille ( www.paaaaws.blogg.no) ♥♥ jeg klarte jo selvfølgelig og glemme kameraet mitt så ble ingen bilder av ski turen men andre bilder blir det ! ;)

Therese Johaug :D

 

 

Marit Bjørgen :D
 hahah, Therese Johaug og Marit Bjørgen !! xD ♥♥'

 

- har dere hatt en koslig dag / morsom? :) ♥

 

vi blogges ! :)

 

 

 
Heisann sorry for dårlig blogging ! ikke meningen ♥:) men hva skjer i dag egentlig? hehe, hva skal dere gjøre i dag ? :) jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre ennda :) men nå som det er såå fint vær så skal jeg og pappa kanskje gå en tur på ski på sjusjøen og etter det kanskje finne på noe med Marie ♥ ( www.mariegullhav.blogg.no ) ;) blir sikkert kjempe koos ! :)

 

men hva skal dere i dag ? ♥

er det fint vær hos deg? :)

 

vi blogges ! ;)

ikke noe bilde idag sorry..
Heihei :-) dere må HUSKE at jeg skal blogge på denne bloggen også !;-) Ikke slutt og kommenter og lese bloggen min !:-)

 

Vi blogges !

 

Vil dere at jeg skal blogge på denne bloggen også ?:-)
heisann! vi skrev feil i stad men den nye bloggen vår heter : www.carolineogmalene.blogg.no ;) vi håper dere vil følge den og kommentere ! ;-)

 

vi blogges på den nye bloggen :)
Helloo ♥ dagen går som følger, spise frokost, fikse meg, KANSKJE få besøk av Malene ♥♥ også når hun drar så skal jeg på fotball trening ♥ vi blir sikkert ikke mange der siden nå er det jo vinterferie og da er det sikkert mange som er borte ;-) det var dagen min ;)  hva skal dere i dag ?

 

vi blogges !

 

Maleneee ♥

 

 

vi blogges ! ;)
Hei igjen !;-) nå har jeg ingen blogger og lese så jeg vil lese din blogg!;-) Kommenter i kommentar feltet og skriv blogg adressa de så skal jeg ta en titt og kommentere ;-)

Vi blogges ;-)

 

Forresten ! Day 6 og day 7 kommer i morgen !;-)

 

-vil du at jeg skal lese din blogg ?<3
Hei,nå har jeg bestemt hvem som er dagens blogg og det var sykt vanskelig og velge men det ble: WWW.katrinerustadbakken.blogg.no :-) hun ble dagens blogg fordi hun blogger ofte,har alltid med et eller fler bilder i innleggene + at hun har en super duper søt blogg !<3 derfor ble det deg Katrine !:-)

du MÅ ta en titt på bloggen hennes :-)

Vi blogges !<3

 

- skal jeg fortsette med dagens blogg ?:-)

 

blir ikke noe bilder nå desverre for nå mobilblogger jeg ;-)
Heey ! :)

Caroline har vell skrivet ett innlegg litt lenger nede her, jeg skal nemmlig begynne på bloggen her ! ;D CarolineJm spørte om jeg ville være med på bloggen hennes, i og med att vi har hatt en før ! ( erithi.blogg.no ) Men vi krangla, og avslutta bloggen. :( MenMen, nå begynner jeg her, men jeg kommer til og fortsette og blogge på min egen blogg også ! ( www.malenethingvald.blogg.no ). 

 

- Malene :)

 


Takk Caroline for att du tok dette bildet uten att jeg ikke viste det ! xD Jeg og Caroline har kledd oss ut som fjortisssser, så ikke tro att dette bildet er seriøst !

 


OhhYeeh, bestfriends forever jm<3 :)

 

 
 Hei på deg ! ♥ dere lurer sikkert på hvorfor jeg har skrevet " en ny jente på bloggen? ;) " men det er fordi at beste jenta Malene ( www.malenethingvald.blogg.no ) skal begynne og blogge på bloggen min ♥♥ :) men hun kommer til og blogge litt på bloggen hennes ;) Så da vet dere det ;)

 

hun på høyre bilde skal begynne og blogge på denne bloggen sammen med meg ;) ♥♥

 

- vil du at hun også skal begynne og blogge på denne bloggen ? :)

- syntes om bildet?

 

vi blogges ♥♥
Heii ! ;-) i dag orka jeg rett og slett ikke og dra bort eller noe.. nå er det slappings i huset skal jeg si deg ! nå ligger jeg på soffaen og har akk dusja ;) Nå baker mamma fastelavensboller så det blir vel litt kos etterpå ♥ vi blogges da beste lesere ! :) jeg blir veldig glad for kommentarer ! ♥

 

hihiih, katten min og meg ♥ i fjord ;)

 

 
Hei, i dag er det søndag :) i dag har jeg gått på ski med pappa på sjusjøen,man må jo det da det er så fint vær,hehe♥ senere i dag skal jeg kanskje finne på noe med Marie ♥♥ da skal vi sikkert være ute og kanskje bakee? :) også resten av kvelden da skal jeg nok bare slappe av :) det er sykt digg og tenke på at det ikke er skole i morgen :)) ♥ 

 

lite klar for ski der ja.. xD

 

vi blogges ! ♥

 

 

- vil dere at jeg skal legge ut bilder senere i kveld av da jeg og Marie skal finne på noe ? :)
Hei ! nå sitter jeg og slapper av og hører på musikk :-) men nå har jeg hørt mange sanger opp og opp igjen så jeg lurer på om dere vil gi meg noen forslag til sanger, isåfall blir jeg kjempe glad ! ♥

 


huff,haha :D

 

håper dere vil komme med mjuuusik forslag,heheh ♥
Hei igjen ! :) da kommer det noen bilder ;)

 

ikke så pent bilde av meg men der er den nye toppen min jeg kjøpte meg i hvertfall for bare 80 kroner :)

 

haha xD  blits ellno ?

 

 

mejjj

 

jepp, det var noen bilder.. ;)

 

- syntes om bildene?

- hva syntes du om den nye toppen ? :)

 

GOD HELG ! ♥

 

blir veldig glad for kommentarer vet dere ! ♥
Heisann :D er ikke lenge siden jeg kom hjem fra byen med Pernille ( www.paaaaws.blogg.no) vi kjøpte ikke så veldig mye,heheh:) Pernille kjøpte seg en is også jeg kjøpte meg is og en singlett ♥ ikke så veldig stort innkjøp xD  men det kommer bildet av innkjøpet senere, for jeg har ikke bildet av den akkuratt nå ;) men vi blogges senere da ! ♥:)

 

heh ;)

 

 

 

 
hehe,øyet mitt ;)

 

jaja♥

 

hva har du gjort i dag ? :-)

 

syntes om bildene? ♥
day 4 er og vise et bilde av en person som du savner og en person som jeg savner er verdens beste søskenbarn filippa ♥ som jeg kanskje skal finne på noe med i vinterferien, jeg har ikke sett hun på ET år :( hun bor i trondehim så er veldig langt unna :(

 

heheh, søte deg ♥ ilu♥

 

og day 5 er : et bilde av mobilen min : sorry, for ikke så bra bilde,webcam xD

 

det var day 4 og day 5 ;-)

 

hva syntes du ?♥
Heisann, dagens blogg er : www.kristinesyv.blogg.no ! :) derfor hun ble dagens blogg er fordi hun blogger kjempe bra, hun blogger ofte og når hun skriver innlegget da har hun med bilder, og det er kjempe bra ! ♥ derfor ble hun dagens blogg ! ;-)

 

det kommer noen innlegg straks ! ;) lover dere ♥

 

loveu ♥

 

-vil dere ha flere innlegg i dag? ;) heheh
Heipådeg! Jeg har tenkt og begynne med dagens blogg ;-) jeg starter i morgen, så dere får vente og se,hehe :-)

Dette blir et veldig kort innlegg men jeg skulle bare si i fra :-)

 

Blogges i morgen!:-)

-vil du at jeg skal begynne med "dagens blogg" :-)?
Hei,igjen!:-) Dere ser på overskriften at jeg ikke er så blid,det er fordi jeg la ut en innlegg for noen dager siden om  dere hadde noe forslag til hva jeg kunne blogge om ? Men det var jo nesten  ingen som kommentere..:'( så jeg spør en gang til har dere noe forslag på hva jeg kan blogge om?:-)

 

Nå håper jeg dere kommer med noen forslag ;-) hihi

 

<3 dere får kose dere videre utover kvelden \ natta så blogges vi i morgen<3iluu
Heei,sorry for kjempe dårlig bloggen i dag ! sorry for det ! jeg har vært ganske opptatt i dag, skole,rydde,lekser.. :( men NÅ har jeg ferie så nå skal det slappes av i huset,haha :D ♥ Nå har jeg faktisk vært ganske flink! jeg har FAKTISK rydda rommet ! overranskende..  haha ;p nå slapper jeg av og blogger,leser blogger OG ser på tv ;D

 

ups : day 4 kommer i morgen samtidig som day 5 ! ;)

 

hehe ;-)

 

 

vi blogges søte lesere ! ♥

 

Dere har blitt veldig flinke til og kommentere, vær så snill fortsett med det, betyr veldig mye for meg ♥

 

- syntes om bildet? :)

 

-har du rydda rommet i dag ? :p

 

 
Heisann ! :) nå har jeg vinterferie og det har jeg ventet lenge på♥

 

på skolen i dag gjorde vi ikke noe spesielt , vi hadde fredagskafe:-) og i siste time hadde vi egentlig matte men vi snakka bare :D chill,hihi ♥

 

i dag skal jeg ikke noe spesielt, kanskje finne på noe med venner? :)

 

jaja ♥

 

haha, kan ikke si at det der er et glans bilde men ;p


 

 

-har dere vinterferie nå ?

 

- hva skal dere i dag ? :)

 

 

vi bloggast ! ♥
Hdi,nå er jeg sliten så jeg sier natta :-) jeg blir utrolig glad for en kommentar så kanskje du vil kommentere og gjøre meg glad ?;-)

 

 

God natt ! SOV GODT DRØM SØTT,haha :-D
Hallooo :-) nå har jeg akkuratt baket, jeg har baket muffins xD jeg ble faktisk ganske fornøyd,haha :-) de ble ihvertfall gode :-D det kommer bilder i morgen av de, mobilblogger nå ;-)

i morgen blir det skole igjen da.. Men en dag igjen så er det vinterferie,yeah ! I morgen skal vi ha skigym og da skal vi gå 7km ;-) det går nok bra,når jeg skal gå på ski med verdens beste venner<3 hihi, men vi blogges !

-liker du og gå på ski?

-har dere skigym på skolen ?;-)
Heisann ! ♥ nå tenkte jeg og fortelle dere litt om vennene mine ;-)  jeg kan si de vennene mine som har blogg og det er : www.malenethingvald.blogg.no♥

www.mariegullhav.blogg.no♥

www.holenjinta.blogg.no♥

www.katrinemarkrudd.blogg.no♥

www.paaaaws.blogg.no ♥

vist dere vil lese noen brae blogger da må du lese vennene mine sin;) hihi

 

jeg må si at jeg er kjempe glad i vennene mine ! ♥ De er verdens beste venner,hihihi :)

 

 

jeg får ikke tid til og legge ut bilder av de nå men det blir i morgen ;) ♥

 

husk og ta en titt på bloggene ;)

 

 

vi blogges ! ♥

 
hellu :) nå er det day 3! og det er favoritt filmen min og favoritt filmen min er twilight :) jeg syntes den er kjempe bra :)

 

noen andre som liker twilight? ♥ Jeg elsker det,hihihi :)

 

Meg og bestejenta,Malene :)  ( www.malenethingvald.blogg.no ) hun har en kjempe bra blogg ! dere bare MÅ ta en titt på den ! ♥

 

 

vi blogges ! ;)
Heisann ! :) nå tenkte jeg og vise mine 3 favourite outfits ! ;)

 

 

1.

 

2.

 

3.

 

..

 

 

det var mine 3 favourit outfits ;)

 

- hvilke syntes du var finest? 1.2.3. ? :))

 

 

.vi blogges :)

 
God morgen ! nå har jeg akk stått opp og nå skal jeg dusje og spise litt ;-) jeg har ikke så veldig mye og skrive om fordi jeg er jo fortsatt syk og da er det ikke så mye og skrive om siden jeg gjør jo ikke så mye da jeg er syk.. Men nå har jeg ikke noe mere og skrive om så nå sier jeg bare hadet :) vi blogges etterpå ! <3

Sorry for dårlig bilde men jeg hadde ikke noe bedre akkuratt nå ;(

 

vi blogges ! (-:

 

 
Heii ;-) jeg måtte bare stikke innom og si natta til dere ;-) nå er jeg kjempe sliten så det er best jeg går og legger meg. I morgen skal jeg heller ingenting siden jeg fortsatt er syk.. Så det blir vel en slapp og rolig dag i morgen også ! Men vi bligges i morgen ! Hadebra!

 -hva skal dere i morgen ?

- er noen av dere syke?


Heei ! ;) nå har jeg virkelig ikke noe og blogge om, såå? trur dere,dere kan hjelpe meg ? ♥ Kan dere vær så snill og komme med forslag? da blir jeg kjempe glad :)) dette blir et veldig kort innlegg men det er fordi jeg ikke har noe og skrive om :(

 

;p

 

blogges ♥

 

 

 

 

 
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Februar 2012
Januar 2012


K a t e g o r i e r


 • » Blogg


 • L i n k e r


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  D e s i g n


  Designet er laget av Katrine.

  hits