heisann, sorry for dårlig blogging ! jeg prøver og lage meg bruker på youtube men det funker jo ikke :( har du noe forslag? kan du forklare hvordan du gjorde det / gjør når du skal lage bruker på youtube, det funker ikke når jeg skal gjøre det :( vær så snill gi meg forslag ! (:


KOMMENTER ! :)Halla:-D nå har jeg akk kommet hjem fra Pernille søta <3<3<3 det var sykt morsomt der :-) først så gikk jeg til Pernille også gikk vi til Steffen også gikk vi til truls og så gikk vi litt så kom kriss:-D og da gikk vi litt igjen så tok truls med seg sparken så kjørte vi ned en bakke og der var det nesten bare is !! :-D skikkelig morsomt:-) men så ble vi så kalde så gikk Pernille,Steffen og jeg inn til besteforeldrene til Pernille :-) og der var det skikkelig koslig :-)

Det var min morsom kveld :-) nå er jeg hjemme og bare slapper av og ser på tv..

Vi blogges:-)

-har dere hatt en morsom dag \ kveld?:-)Hei ! Jeg skal begynne og blogge igjen :-) det ble ikke SÅ veldig lang pause :-) hehe.. Håper dere vil at jeg skal begynne og blogge igjen da ??:-) Det blir flere innlegg i morgen ;-) kanskje før jeg drar på skolen eller så blir det etter skolen;-) men skal prøve på før skolen : ))

 

- vil du at jeg skal begynne og blogge igjen ? <3

-håper dere vil fortsette og lese og kommentere på bloggen min;-)

 

Vi blogges !<3
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012


K a t e g o r i e r


 • » Blogg


 • L i n k e r


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  D e s i g n


  Designet er laget av Katrine.

  hits